Aliz
6 °C
14 °C

Dárdaiék dugóba kerültek, csúszott a meccsük

2018.10.30. 18:50

Negyedórával később kezdődött el a tervezettnél a Darmstadt–Hertha Német Kupa-meccs, mert Dárdai Pál csapatának busza dugóba keveredett. 

A meccs eredetileg 18:30-ra volt kiírva, de csak 18:45-kor kezdődhetett el. A berliniek késtek, a nagy forgalom miatt csak 18 óra előtt nem sokkal érkeztek meg a másodosztályú Darmstadt stadionjához. A játékosok 18:20 körül tudták megkezdeni a melegítést. 

A Darmstadt sokáig ellenállt, a Hertha is sok helyzetet kihagyott, végül a 64. percben, a pár másodperccel korábban beálló Vedad Ibisevic szerezte meg a vezetést. Kijátszott akció volt, neki már csak a fekvő kapus mellett kellett elrúgnia a labdát.

A Hertha második gólját is csere lőtte, Mittelstädt a 88. percben talált be, ezzel lett 2-0. A berliniek ezzel a győzelemmel bejutottak a nyolcaddöntőbe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?