Eszter, Eliza
EUR 382,69 Ft
USD 356,73 Ft
14 °C
24 °C

Dárdaiék dugóba kerültek, csúszott a meccsük

2018.10.30. 18:50

Negyedórával később kezdődött el a tervezettnél a Darmstadt–Hertha Német Kupa-meccs, mert Dárdai Pál csapatának busza dugóba keveredett. 

A meccs eredetileg 18:30-ra volt kiírva, de csak 18:45-kor kezdődhetett el. A berliniek késtek, a nagy forgalom miatt csak 18 óra előtt nem sokkal érkeztek meg a másodosztályú Darmstadt stadionjához. A játékosok 18:20 körül tudták megkezdeni a melegítést. 

A Darmstadt sokáig ellenállt, a Hertha is sok helyzetet kihagyott, végül a 64. percben, a pár másodperccel korábban beálló Vedad Ibisevic szerezte meg a vezetést. Kijátszott akció volt, neki már csak a fekvő kapus mellett kellett elrúgnia a labdát.

A Hertha második gólját is csere lőtte, Mittelstädt a 88. percben talált be, ezzel lett 2-0. A berliniek ezzel a győzelemmel bejutottak a nyolcaddöntőbe.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla