Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Megszólalt a brazil futballista gyilkosa

2018.11.02. 11:51

A brazil rendőrség három embert tartoztatott le a 27 éves Daniel Correa halálának ügyében. A futballistát brutálisan összeverték, megkínozták és a nemi szervét is levágták mielőtt megölték.

A Parana megyei rendőrség Edison Brittes Jr. nevű üzletembert, a feleségét és a lányát vette őrizetbe. A gyilkosságot Brittes elismerte, de azt vallotta, azért ölte meg a futballistát, mert meg akarta erőszakolni a feleségét. Állítását a lánya is alátámasztotta.

Mindketten egybehangzóan állítják, sikoltozásra lettek figyelmesek, majd a hálószobába belépve azt látták, hogy a futballista éppen szexuális aktusra akarja kényszeríteni az asszonyt. Rendőrség még vizsgálja milyen szerepe volt a két nőnek a gyilkosságban, ugyanakkor továbbra sem világos, miért kellett megkínozni Correát.

A nyomozás eddigi adatai szerint Correa éppen abban a bárban szórakozott, ahol Brittes lánya a 18. születésnapját ünnepelte. Hatalmas ünneplés volt, hiszen közel 300 ember vett részt ezen. A buli után többen Brittes-család házában folytatták a szórakozást, közte a futballista is.

GettyImages-616047910
Fotó: MB Media

Itt történhetett az erőszak, amit még bizonyítani kell. A rendőrség az után is nyomoz, hogy kik vehettek részt még a futballista megverésében, illetve volt-e olyan, aki segédkezett a gyilkosságban.

A rendőrség szerint legalább 11 ember tartózkodhatott a házban az bűncselekmény idejében, közülük az egyik tanú már megszólalt és azt állította, hogy Correa alsóneműben és egy pólóban tartózkodott a gyanúsított hálószobájában.

Közben Brittes megmutatta, hogyan szállította el az addigra már eszméletlenre vert Correát arra a helyszínre, ahol később megtalálták a holtestét. Az üzletember elmondta még, amikor meglátta a futballistát a feleségével erőszakoskodni, teljesen elveszítette a józan ítélőképességét.

Brittes ugyanakkor határozottan cáfolta, hogy volt társa a gyilkosságban, egyedül követte el a bűncselekményt, azt is hozzátette, hiába próbálták megállítani, akkor már késő volt. A gyilkosságnál használt kést még keresi a rendőrség. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?