Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Nem azért hozom őket, mert magyarok, hanem mert jók

2018.11.03. 10:50

Az amerikai labdarúgó bajnokságban a főcsoportját megnyerő Kansas City edzőjével, Vermes Péterrel közölt interjút a Nemzeti Sport.

A csapatban 11 gólig jutott ebben a szezonban Sallói Dániel, aki itthon (Újpest, Gyirmót) nem volt több ígéretes futballistánál, kint viszonyt szárnyakat kapott. Ő volt a legeredményesebb kansasi az alapszakaszban. A válogatottba is bekerülhet hamarosan.

Katari kitérő után már másodszor igazolt a klubhoz Németh Krisztián, mert a városban érzi otthon magát.

A csapat edzője tehát az a Vermes Péter, aki valaha futballozott Győrben, megjárta az 1990-es világbajnokságot, de ennél fontosabb, hogy ő lehet az amerikai kapitány, nagy szégyen érte az USA válogatottját, és nem jutott az idei világbajnokságra. (Panama futott be előttük.)

Vermes hamarosan Magyarországra jön, hogy megnézzen egy újabb játékost, akit szívesen látna a csapatában. 

Nem azért hozom őket ide, mert én is magyar vagyok, hanem azért, mert jók" - 

állapította meg.

A Kansas a Salt Lake City otthonában hétfőn juthat tovább a főcsoport döntőjébe. A klubnak minden esélye megvan, hogy 2013 után ezúttal is a liga legjobb csapata legyen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?