Hengerelt a Crvena Zvezda, legyőzte a Liverpoolt

2018.11.06. 18:45

Crvena Zvezda–Liverpool és Monaco–Club Brugge mérkőzésekkel indult a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulója. A Liverpool egy győzelemmel karnyújtásnyira került volna a továbbjutástól, a meglepetés veresége miatt viszont komoly bajban lehet. A Thierry Henry vezette Monaco az Európa Ligától is elbúcsúzhat. 

Crvena Zvezda–Liverpool

A fogadóirodák 15-szörös pénzt fizettek volna a szerb csapat hazai győzelméért, a két csapat előző párharcát a Liverpool ugyanis 4-0-ra nyerte. Ennek ellenére a Zvezda simán lefocizta az első fél órában az angol csapatot, a 24 éves szerb csatár, Milan Pavkov két gólt is szerzett.

Az első találat a 22. percben született, Pavkov egy szöglet után, fejjel volt eredményes:

A szerb csatár második találata hét perccel később született, 23 méterről bombázott az angol kapuba:

Több gól már nem esett a mérkőzésen, hiába uralta egyértelműen a második félidőt a Liverpool. Megérdemelten győzött a Crvena Zvezda.

1a

Monaco–Club Brugge

A Monaco annyira borzalmas formában van, hogy Brugge még idegenben is sokkal esélyesebb volt. Ennek függvényében nem meglepő, hogy a belga csapat 18 perc után már két góllal vezetett.

Mindkét gólt a 26 éves Hans Vanaken szerezte. Az elsőt akcióból,

a másodikat pedig büntetőből:

Pár perccel később a brazil Wesley is betalált, ezzel gyakorlatilag eldöntve a mérkőzést:

A Monaco borzalmasan játszott, még csak momentumai sem voltak a csapatban. A második félidőben a Brugges még lőtt egy gólt, ezzel beállítva a 4-0-s végeredményt.

1a  • Hírek
  • Csok