Edit
9 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

A PAOK megismételte a rémálmot

2018.11.09. 12:58

A görög lapok az athéni meccs után sem kímélték a Viditől az Európa Ligában vereséget szenvedő PAOK-ot, várható volt, hogy a csütörtöki 1-0 után is megkapja a csapat.

„A PAOK mindent rosszul csinált a Vidi elleni második meccsen, szintelen-szagtalan volt, értelmetlen labdabirtoklással játszott' – írta a Gazzetta, ami szerint a vereség az EL-ből való kiesést is jelentheti. Azt írják, a PAOK megfizethet azért, amiért alábecsülte a Vidit, már csak matematikai esélyt látnak a továbbjutásra.

D  YT20181108037

„Egyértelmű, hogy Razvan Lucescu elveszítette az edzői párharcot is Marko Nikoliccsal szemben. A szerb – aki bevallotta, hogy a PAOK összes idénybeli meccsét megnézte az EL-mérkőzések előtt – egy sokkal alacsonyabb minőségű kerettel verte meg kétszer is a PAOK-ot. Ez a legfontosabb: kétszer! Ez nem véletlen, vagy baleset. Nikolic kétszer is elverte az erősebb, drágább és minőségibb görög csapatot”– idézett a Csakfoci.hu a görög lapból.

A Protothema szerint szinte kilencven percen át birtokolta a labdát a PAOK, de nem ment vele semmire, nem jelentett igazi veszélyt a Vidire. A lap megismételt rémálomról írt, a görög csapat kétszer ment pofonért a Vidihez.

A Sport24 szerint a Vidi úgy tudott győzni, hogy nem igazán játszott jól.