Erzsébet
1 °C
4 °C

A PAOK megismételte a rémálmot

2018.11.09. 12:58

A görög lapok az athéni meccs után sem kímélték a Viditől az Európa Ligában vereséget szenvedő PAOK-ot, várható volt, hogy a csütörtöki 1-0 után is megkapja a csapat.

„A PAOK mindent rosszul csinált a Vidi elleni második meccsen, szintelen-szagtalan volt, értelmetlen labdabirtoklással játszott' – írta a Gazzetta, ami szerint a vereség az EL-ből való kiesést is jelentheti. Azt írják, a PAOK megfizethet azért, amiért alábecsülte a Vidit, már csak matematikai esélyt látnak a továbbjutásra.

D  YT20181108037

„Egyértelmű, hogy Razvan Lucescu elveszítette az edzői párharcot is Marko Nikoliccsal szemben. A szerb – aki bevallotta, hogy a PAOK összes idénybeli meccsét megnézte az EL-mérkőzések előtt – egy sokkal alacsonyabb minőségű kerettel verte meg kétszer is a PAOK-ot. Ez a legfontosabb: kétszer! Ez nem véletlen, vagy baleset. Nikolic kétszer is elverte az erősebb, drágább és minőségibb görög csapatot”– idézett a Csakfoci.hu a görög lapból.

A Protothema szerint szinte kilencven percen át birtokolta a labdát a PAOK, de nem ment vele semmire, nem jelentett igazi veszélyt a Vidire. A lap megismételt rémálomról írt, a görög csapat kétszer ment pofonért a Vidihez.

A Sport24 szerint a Vidi úgy tudott győzni, hogy nem igazán játszott jól.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?