Árpád
-2 °C
3 °C

Horváth Ferenc: A katicát megelőztük, mert neki hét pontja van, nekünk meg nyolc

2018.11.11. 10:36

Szombaton meglepetésre megverte a tabella utolsó helyén álló Szombathelyi Haladás a listavezető Ferencvárost, a szombathelyi meccs vége 1-0 lett, a győztes gólt Gaál Bálint szerezte az 53. percben.

A meglepetéssiker után furcsa hasonlattal élt a Haladás-edző Horváth Ferenc, aki azt mondta, hogy

... a katicát megelőztük, mert neki hét pontja van, nekünk meg nyolc.

Ezzel arra utalt, hogy ugyan nyertek, de a tabella utolsó helyéről még nem sikerült elmozdulniuk.

„Nagyon sok mindennek örülhetünk a győzelmen felül is: nem kaptunk gólt, végre rúgtunk gólt, nyertünk egy meccset, ez nekünk nagyon nagy dolog. Nagyon köszönöm a játékosoknak a hozzáállást és a szurkolóknak, mert rengeteget segítettek. Nem érdemtelenül győztük le az egyébként nagyon jó Ferencvárost, csak egy dolgot sajnálok nagyon, hogy nem sikerült előznünk. Jó lett volna, ha elmozdulunk az utolsó helyről” – idézi a Nemzeti Sport a szombati meccs után értékelő Horváthot, aki korábban azt is nyilatkozta a Honvéd elleni vereség után, hogy ha feláldoznak egy kecskét a kezdőkörben, talán szerencsét hoz nekik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?