Judit
3 °C
7 °C

Az Animal Planettől igazolt új igazgatót a Premier League

2018.11.13. 22:22

Az Animal Planet televízió globális elnöki posztját feladva, Susanna Dinnage lesz a Premier League ügyvezető igazgatója, írja az MTI.

A BBC felidézi, hogy a januárban hivatalba lépő Dinnage a harmadik vezetője lesz a PL-nek: 1992 és 1999 között Rick Parry, azóta pedig Richard Scudamore irányította a ligát.

„Örömünkre szolgál, hogy ilyen rátermett vezetőt találtunk erre a fontos szerepkörre. Nagyon erős volt a mezőny, de Susanna az eddig elért eredményeivel kiemelkedett" – mondta Bruce Buck, a Chelsea és a jelölőbizottság elnöke.

Susanna Dinnage
Susanna Dinnage

Az 59 éves Dinnage 2009 januárjában csatlakozott az Animal Planetet működtető Discoveryhez, előtte tíz évig a Five Channel nevű csatornánál dolgozott, a pályafutását pedig az MTV zenei televíziónál kezdte.

Első nyilatkozatában úgy fogalmazott, izgatottan várja új szerepkörét, hiszen a Premier League sok ember számára rengeteget jelent.

Ez a professzionális sport csúcspontja. Egy ilyen dinamikus és inspiráló szervezet vezetésének lehetősége nagy kiváltság." 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?