Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
3 °C
8 °C

Lovren megint nekiment Sergio Ramosnak

2018.11.16. 15:58

Dejan Lovren, a Liverpool horvát hátvédje nem bír leállni, a horvátok csütörtöki, spanyolok elleni győzelme után Instagramon megint nekiment Sergio Ramosnak – írja az as.com.

A horvát játékos látszólag azóta utálja Ramost, hogy a spanyol a BL-döntőben elég sportszerűtlen mozdulattal vitte földre Szalahot, aki a mozdulat után elég komolyan meg is sérült. Lovren épp két hete beszélt arról egy interjúban, hogy Ramos sokkal többet hibázik mint ő, csak a Real így is nyer, úgyhogy ez nem tűnik fel senkinek, most azonban még ennél is továbbment.

A hátvéd

  • előbb azt emelte ki, hogy jól lekönyökölte Ramost egy párbaj közben,
  • aztán arról beszélt, hogy most legyen nagy a szája a spanyoloknak, 
  • majd a mezén a horvát zászlót mutogatva közölte, hogy ők a jobb csapat, és most már csak az angolokat kell megverniük, hogy ezt végérvényesen bebizonyítsák.

Lovren aztán még egy képet is feltett a megnyert fejpárbajról, ahol Ramos éppen a fejét fogja, ehhez pedig csak annyit fűzött hozzá, hogy "Jó reggelt Horvátország!".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dobro jutro Hrvatska 🇭🇷

Dejan Lovren (@dejanlovren06) által megosztott bejegyzés,

Ahogy arról mi is beszámoltunk, csütörtökön 3-2–re verte a horvát válogatott a spanyolokat a Nemzetek Ligájában így a vasárnapi angol-horvát meccs dönti majd el a csoportelsőséget az A osztály 4. csoportjában.