Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Bonucci: Hülyék mindig lesznek

2018.11.18. 13:49 Módosítva: 2018.11.18. 14:26

Összességében elég kiábrándító 0-0–t játszott egymással szombaton Olaszország és Portugália a Nemzetek Ligájában, a Leonardo Bonuccira neheztelő Milan drukkerek azonban így is elszórakoztatták magukat azzal, hogy kifütyülték a hátvéd minden megmozdulását. Bonucci nem is hagyta szó nélkül a dolgot, a meccs után szó szerint lehülyézte a szurkolókat – írja az AS.

A meccs azért volt különleges a hátvéd szempontjából, mert a San Siróban játszották, ami történetesen az AC Milan stadionja, azé a csapaté, ahova Bonucci lelépett a Juventustól, miután összeveszett Massimiliano Allegrivel.

Egy év látszólag elég volt arra, hogy ki is béküljenek, a játékos ugyanis idén vissza is ment korábbi klubjához, sokan pedig még most is neheztelnek emiatt a hátvédre. Ezt aztán úgy adták ki magukból, hogy már a meccs előtt is kifütyülték Bonuccit, közben pedig szinte minden egyes labdaérintésénél folytatták is a dolgot.

Hülyék mindig lesznek. Számomra az a fontos, hogy a csapattársaim és az edzőm bíznak bennem.

– mondta a meccs után ezzel kapcsolatban a hátvéd.

A meccsről is beszélt, mint mondta, az első félidőben jól játszottak, voltak helyzeteik is, de nem tudták belőni ezeket, a második játékrészre pedig más felfogásban jöttek ki a portugálok. Ennek ellenére is sikerült helyzeteket kialakítaniuk, de szerinte az a tanulság, hogy egyszerűen pontosabbnak kell lenniük a kapu előtt.