Judit
2 °C
7 °C

Börtönbe vonul a dán válogatott futballista

2018.11.22. 10:33

Jogerőre emelkedett Nicklas Bendtner, az Arsenal és a Juventus korábbi futballistájának büntetése, így ötven napra börtönbe kell vonulnia. A csatár úgy döntött, nem fellebbez, az ítélet végleges.

Egy hónappal ezelőtt Bendtner egy  koppenhágai  taxist támadott meg, akivel a viteldíjon veszett össze. A vád szerint megütötte, megrugdosta a sofőrt, akinek eltört az állkapcsa . A futballista a börtön mellett 1500 dán korona (mintegy 65 ezer forint) pénzbírságot is kapott.

A koppenhágai városi ügyészség Twitter-oldalán közölte a hírt, ugyanakkor az nem derült ki, hogy Bendtnernek azonnal vagy egy későbbi időpontban kell bevonulnia a börtönbe. A még mindig csak 30 éves csatár jelenleg a Rosenborg játékosa. (A norvég bajnokságból már csak egy forduló van hátra, amelyet szombaton rendeznek majd.)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?