Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Az EL legnagyobb kabaréját hozták össze a 93. percben

2018.11.30. 09:45

A Sevilla csütörtökön 1-0-ra kapott ki az Európa Ligában a Standard Liege-től, könnyen kétgólos is lehetett volna a vereség, de a 93. percben összehozott burleszkből végül a spanyol csapat jött ki jobban.

Minden egy hazafejelésből és egy rosszul időzített kapuskifutásból indult. Kjaer próbált menteni, így sikeresen átfejelte a már 16-oson kívül levő Vaclik kapust. Kjaer le is fagyott, míg a kapus visszafutott, jól tette, a labda a kapufa tövét találta el. A kipattanóba még belepiszkált, de utána rögtön a Liege-hez került a labda.

Egy passz után Orlando Sá próbált kapura lőni, de túl sokat kivárt, így végül őt is elsodorva Djenepo vágta felső lécre. A csatár ünnepelni is kezdett, de a lepattanó labda a gólvonalon kívül volt, ment tovább a játék.

A Liege gólját egyébként még Djenepo szerezte a 62. percben, a Sevilla Pablo Sarabia kiállítása után a 68. perctől kezdve emberhátrányban játszott.

Az EL J csoportjában az utolsó kör előtt a Sevilla a második, a Standard Liege a harmadik. Még mindkét csapat továbbjuthat. A Liege-nek könnyebb lehet, mert a nullapontos a Akhisarspor lesz az ellenfele december 13-án.

Állás: