Árpád
-2 °C
3 °C

Folyóparton találták meg a halálra fagyott futballistát

2018.12.05. 12:16

Halálra fagyva találták meg Alekszej Lomakin holtesttét a moszkvai Gorodnya folyó partján december 3-án. Az orosz Lokomotiv FC 18 éves játékosa még november 30-án tűnt el, miután elment bulizni a barátaival.

Mostanra egyre több részlet derült ki, mi történt vele.

A fiatal futballista testét egy kutyáját sétáltató férfi találta meg. Lomakin alsó teste a vízben feküdt, kabátját pedig pár méterre tőle találták meg. Egyelőre nem tudni, hogy miért vette le a kabátját vagy hogyan került a vízbe, a testén pedig nem találtak semmilyen erőszakos cselekményre utaló nyomot.

Lomakint először nem tudták azonosítani, semmilyen dokumentumot nem találtak nála. Később kiderült, hogy a táskáját és az iratait egy taxiban felejtette, vélhetően azért, mert ittas volt. A futballista ugyanis az eltűnése éjszakáján szórakozni ment a barátaival, egyik barátja meg is erősítette, hogy Lomakin sok alkoholt fogyasztott. 

A halála körülményei egyelőre nem tisztázottak.

A hatóságok szerint vélhetően rosszul lett, elveszítette az eszméletét, majd halálra fagyott a mínusz 12-15 fokos hidegben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?