Antal, Antónia
-7 °C
-2 °C

Csapattársai istenítették Messit, visszaszóltak Pelének

2018.12.09. 13:59

Csapattársa, Jordi Alba dicsérte Lionel Messit, visszaszólt helyette az argentint kritizáló Pelének, és az Aranylabdáról is elmondta a véleményét a Barcelona Espanyol elleni 4-0-s szombati győzelme után, amiből Messi is bőven kivette a részét.

Mint írtuk, Messi egy gólpasszal és két őrületesen nagy szabadrúgásgóllal bizonyította klasszisát a bajnokin.

Alba a Goal.com szerint a meccs után azt nyilatkozta, hogy szerinte nem kérdés, még mindig 31 éves csapattársa a legjobb. „Az Aranylabda egy hazugság" – mondta, hozzátéve, hogy klubcsapatok és sajtótermékek oldaláról is nagy lobbi veszi körül a szavazást. „Mindenki tudja, hogy Messi a legjobb játékos a világon."

Alba üzent Pelének is, aki szerint Messi nem lehet a világ legjobb futballistája. A brazilok háromszoros világbajnoka a napokban beszélt arról, hogy elismeri Messi eredményeit, de szerinte nem tud fejelni, és egylábas. Pelé szerint Diego Maradona is sokkal jobb futballista volt.

„Pelé nem látja jól, ha tényleg ezt mondja Leóról. Messinek mindene megvan" – mondta.

Alba mellett egy másik Barca-játékos, Sergio Busquets is kijelentette az Espanyol elleni meccs után, hogy Messi a világ legjobb futballistája, amit a szabadrúgásoknál és a mezőnyjátékban is bizonyít.