Hedvig
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Elfogatóparancsot adtak ki egy angol másodosztálybeli futballista ellen

2018.12.29. 09:32

Elfogatóparancsot adtak ki az angol másodosztályban szereplő Sheffield Wednesday egyik csatára ellen, miután nem jelent meg a bíróságon, írja a BBC.

A 28 éves Fernando Forestierit azzal vádolják, hogy fenyegetően beszélt és viselkedett, és rasszista indíttatású zaklatást követett el július 24-én. Ezek a vádak szerint egy Mansfield Town elleni meccs barátságos meccs utáni vitában történtek.

Fernando Forestieri
Fernando Forestieri
Fotó: James Williamson - AMA / Getty Images Hungary

Forestierit szeptemberben három meccsről eltiltották, és 25 ezer fontos (kb. 8,9 millió forintos) pénzbüntetésre is ítélték a vitában játszott szerepéért, írja a Sky Sports. A Mansfield részéről Jacob Mellis kapott három meccses eltiltást, és 1500 fontos (kb. 535 ezer forintos) pénzbüntetést. Mindkét csapat is pénzbüntetést kapott az FA-tól.

Forestieri a most futó szezonban 13-szor lépett pályára, három gólt lőtt. Összességében 98 meccs alatt 35-ször talált be a csapat színeiben.

A Sheffield Wednesday jelezte, hogy tisztában vannak az elfogatóparancs kiadásával, de egyelőre nem kommentálták a történteket.