Koronavírus adatok

2022. jan. 14.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-1 °C
6 °C

Mourinhónak a kiesésről az jutott eszébe, milyen jó edző

2018.03.14. 09:35

José Mourinho egészen kedélyesen dolgozta fel a Manchester United kedd esti Bajnokok Ligája-kiesését, azzal a megkérdőjelezhetetlen állítással állt ki a sajtó elé, hogy hát esett már ki a United korábban is a BL-nek ebben a szakaszában, ráadásul kétszer pont miatta.

"Ez a kiesés nem a világvége. Én is kiütöttem már a Unitedet a Bajnokok Ligájából kétszer, egyszer a Porto, egyszer pedig a Real Madrid edzőjeként. 

Úgyhogy ez aligha újdonság a klubnak. Persze, a Manchester United edzőjeként hazai pályán kiesni a Bajnokok Ligájából mindig csalódás. 

- fejtette ki véleményét a történtekről Mourinho a Sevilla elleni 1-2 után.

Az első meccs 0-0 lett, és sokáig a kedd esti is ennyire állt, de aztán a hajrában a Sevilla négy percen belül berámolt két gólt, és ezután már csak szépíteni tudott az MU.

A portugál edző szerint az elejétől próbáltak agresszívan fellépni, de a spanyol vendégcsapat ügyesen kézben tartotta a meccset, és többet birtokolta a labdát. "Nem bánok semmit, mindent megtettem, ahogy a játékosok is. Igyekeztünk, vesztettünk, ilyen a futball" - zárta.   • Vennék
  • Hírek