Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mourinhónak a kiesésről az jutott eszébe, milyen jó edző

2018.03.14. 09:35

José Mourinho egészen kedélyesen dolgozta fel a Manchester United kedd esti Bajnokok Ligája-kiesését, azzal a megkérdőjelezhetetlen állítással állt ki a sajtó elé, hogy hát esett már ki a United korábban is a BL-nek ebben a szakaszában, ráadásul kétszer pont miatta.

"Ez a kiesés nem a világvége. Én is kiütöttem már a Unitedet a Bajnokok Ligájából kétszer, egyszer a Porto, egyszer pedig a Real Madrid edzőjeként. 

Úgyhogy ez aligha újdonság a klubnak. Persze, a Manchester United edzőjeként hazai pályán kiesni a Bajnokok Ligájából mindig csalódás. 

- fejtette ki véleményét a történtekről Mourinho a Sevilla elleni 1-2 után.

Az első meccs 0-0 lett, és sokáig a kedd esti is ennyire állt, de aztán a hajrában a Sevilla négy percen belül berámolt két gólt, és ezután már csak szépíteni tudott az MU.

A portugál edző szerint az elejétől próbáltak agresszívan fellépni, de a spanyol vendégcsapat ügyesen kézben tartotta a meccset, és többet birtokolta a labdát. "Nem bánok semmit, mindent megtettem, ahogy a játékosok is. Igyekeztünk, vesztettünk, ilyen a futball" - zárta.