Erzsébet
1 °C
4 °C

Ronaldo a világ egyik legszebb gólját rúgta, de az enyém szebb volt

2018.04.04. 08:47 Módosítva: 2018-04-04 08:49:22

Zinedine Zidane-t a Juventus elleni 3-0-s győzelem után természetesen külön is kitért Ronaldo második góljára, amit a portugál egy fantasztikus ollózásból lőtt. A Real Madrid edzője szerint

Cristiano gólja minden idők egyik legszebbje volt, de amit én Glasgowban rúgtam, még szebb volt

– mondta Zidane a 2002-es Bajnok Ligája döntőjében a Bayer Leverkusennek lőtt félfordulatos kapásgóljára utalva, amit sokan a sorozat történetének legszebb góljának tartanak.

"Kalapot kell emelni egy ilyen gól előtt" – folytatta Ronaldo dicséretét a francia edző, aki egyetértett Buffon meccs utáni nyilatkozatával, aki szerint Messi és Ronaldo olyan szintet képvisel, mint egykor Maradona és Pelé. A jó szavakból Iscónak is jutott, aki hosszabb szünet után tért vissza a kezdőcsapatba.

"Nagyon jó teljesítményt nyújtott, bejátszotta az ellenfél középpályája és védelme közti területet és jól védekezett Bentancuron. Játékával meg tudta nyitni a pályát, az első gólhoz pedig ő adta a gólpasszt. Mindenkitől ilyen teljesítményt kell. Tudtam, hogy képes lesz ezen a szinten játszani, nagyon fontos a számunkra."

Amikor az újságírók a Ronaldo góljára adott reakciójáról kérdezték – Zidane a fejét fogta a gólnál – a játékosként a Juventusnál is megforduló edző azt mondta:

Szerintem ugyanazt éreztem, mint bárki más. Edző vagyok, de szurkoló is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?