Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felébresztik a kómából a Liverpool-szurkolót, akit a Roma ultrái vertek meg

2018.04.30. 19:18

Orvosai megpróbálják felébreszteni a kómából azt a Liverpool-szurkolót, akit még a múlt keddi Bajnokok Ligája-elődöntő előtt vertek meg a Roma ultrái annyira, hogy súlyos fejsérüléseket szenvedett.

Az 53 éves Sean Coxot a mérkőzés előtt támadták meg az Anfield stadion mellett, azóta kórházban ápolják, és most megpróbálják felébreszteni a mesterséges kómából, írja a BBC.

A szurkolói összecsapás miatt – amiben többek kalapáccsal támadtak az ellenfél szurkolóira – a szerdai visszavágóra kiemelt készültséget rendeltek el Rómában, ennek értelmében hétfő este 7 órától csütörtök reggel 7 óráig alkoholtilalmat rendeltek el Róma központjában és az AS Roma stadionjának környékén. A meccsre 5 ezer angol szurkolót várnak.

A liverpooli támadások után két olasz szurkolót vettek őrizetbe, a 20 éves Filippo Lombardit vádolják súlyos testi sértéssel és garázdasággal, társát, a 29 éves Daniele Scuiscót csak garázdasággal vádolják.

Az első meccsen 5-2-re nyert a Liverpool.