Előbb mentek a realosok vigasztalni a potyázó Liverpool-kapust, mint saját társai

2018.05.26. 23:46

A Liverpool-kapus Loris Karius két nagy potyája is kellett a Real Madrid sorban harmadik BL-győzelméhez. A döntő után több helyszíni forrás (1 és 2) is arról írt a stadionból, hogy egyetlen Liverpool-játékos sem ment oda vigasztalni a hibái miatt zokogó Kariushoz, akit a győztes Real Madridból próbáltak meg jobb kedvre deríteni.

Az első Real-gólnál Karim Benzema lábára gurított ki a német kapus, a harmadik találatnál pedig bevédte Gareth Bale távoli lövését. A lefújás után a szurkolók elé vonulva kért elnézést hibáiért, de egy csapattársa sem csatlakozott hozzá.

Végül Jürgen Klopp ment oda megpaskolni honfitársa vállát, akit aztán egy Liverpool-segédedző kezdett vigasztalni az ünnepelni induló Real-játékosok helyett.

A német hosszas egyedül hagyása már csak a Liverpool-induló fényében is érdekes, a csapat kvázi himnusza ugyanis a You’ll Never Walk Alone (kb. sohasem maradsz magadra). Erről a vereség miatti csalódottság közepette valahogy megfeledkeztek a Liverpool-játékosok Kijevben.  • Tippek
  • Csok