Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egyiptom még bizakodik Szalah vb-jében

2018-05-26T191226Z 1638237188 RC1F6E5E6460 RTRMADP 3 SOCCER-CHAM
2018.05.27. 08:55

Fordulópont volt a Bajnokok Ligája-döntőben, amikor Mohamed Szalahot a 30. percben le kellett cserélni – a Liverpool egyiptomi szélsője nem sokkal korábban Sergio Ramos szerelése miatt esett a vállára, elsőre úgy tűnt, megpróbálja vállalni a játékot, de percek után elhatalmasodott rajta a fájdalom, és sírva kért cserét.

A meccs után Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője nem tudott pontos diagnózist adni, csak annyit, hogy Szalahot röngtgenre vitték, de nem néz ki túl jól a válla, Mohamed, a Liverpool és Egyiptom is rosszul járt a dologgal. Azt gyanították, hogy vagy a kulcscsontja, vagy a válla sérült.

Hivatalos diagnózist annak ellenére sem hoztak nyilvánosságra, hogy a Liverpool vasárnap kora reggel már haza is repült, de még szombat este az egyiptomi futballszövetség arról twítelt, hogy a helyszínen készített leletek alapján lehet, hogy Szalah ott lehet a világbajnokságon Egyiptom csapatával.

Egyiptom az oroszországi világbajnokság második napján kezdi meg a szereplést Uruguay ellen.