C. Ronaldo lőtt szelfit a berohanónak

2018.10.24. 00:20

Három perce ment a Manchester United-Juventus BL-rangadó kedden, amikor egy pályára rohanó drukker megállította a játékot. A tévében nem látszott, csak nagyon távolról mutatták az eseményeket, de a rajongó a volt United-kedvenchez futott, szelfizni akart vele.

A biztonságiak hamar elkapták, így ő nem tudott fotót lőni, a szupersztár viszont kisegítette, átvette a telefont, és lőtt egy képet a fiatal srácnak. A fotóriporterek elcsípték a pillanatot, na meg persze hamarosan jön majd a végeredmény a kölyök Instagramjára. Lesz majd egy-két like-ja, az valószínű.

Manchester United–Juventus
Manchester United–Juventus

Ronaldo gesztusa nagyon jó fej, de felmerül, hogy ha látják, így célt lehet érni, nem próbálkoznak-e majd még többen hasonló akciókkal.

A FIFA és az UEFA valószínűleg efféle ronaldós segítőkészségre nincs felkészülve, legalábbis nincs külön szabály arra, hogyan kell viselkedni a beszaladókkal. Annyi persze van, hogy bántani nem szabad őket, előfordult már, hogy a futballista felrúgta a rohanó szurkolót, amiért a bíró kiállította.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?