Reina: Ha a Juventus így folytatja, áprilisban már bajnokok lesznek

2018.12.01. 09:41

A Milan világbajnok spanyol kapusa, Pepe Reina, pénteken elég jól beárazta a Serie A-t, azt találta ugyanis mondani, hogy jelenleg a Juventuson kívül senkinek nincs reális esélye arra, hogy bajnok legyen – írja a Football Italia.

A Juve jelenleg toronymagasan vezeti a tabellát, nyolc pontot ver a második Napolira is, ami nem meglepő, tekintve, hogy eddigi tizenhárom meccsükből csupán a Genoa elleni 1-1–re végződött találkozót nem tudták megnyerni.

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de jelenleg egyetlen favorit van, a Juventus. Ha nem esnek ki a formából, akkor áprilisban már bajnokok lesznek.

– mondta Reina, aki az EL-ben ugyan pályára lépett a Dudelange elleni, 5-2–re megnyert meccsen, de már inkább csak második opció Donnarumma mögött.

Erről is beszélt, mint mondta, furcsa érzés elfogadni a padozást úgy, hogy a karriered során hozzászoktál ahhoz, hogy mindig játszol. Persze hozzátette azt is, hogy igazi profiként így is mindent belead az edzéseken, nemcsak maga miatt, hanem azért is, hogy Donnarumma még jobb lehessen.

A spanyol kapus szerint olasz csapattársa már kellően megbízható, és a lehető legkevesebb hibát követi el, így hozzá tudja segíteni a Milant a győzelemhez a bajnokságban, ők pedig azért vannak ott, hogy segítsenek neki. Reina azt is megjegyezte, hogy nem szabad elfelejteni, hogy Donnarumma még csak 19 éves, így nem szabad annyira keményen kritizálni.

A spanyol Higuaínról is beszélt, akivel ismét csapattársak lettek, de az argentin ebben a szezonban egyelőre nem nagyon tud betalálni. Mint mondta, a csatárnak voltak problémái a hátával, de látja rajta, hogy éhezik a sikerre, és ha teljesen egészséges lesz, akkor semmi nem állítja majd meg.  • Tippek
  • Bankszámla