Káprázatos gólt vettek el Ronaldo nyughatatlansága miatt

2018.12.13. 16:58

Bár Cristiano Ronaldo a Juventus színeiben sokkal inkább csapatemberként játszik, mint a Real Madridnál töltött évei alatt, még mindig megszállottan hajszolja a gólokat. Esetenként annyira, hogy azzal már a saját csapatának is árt.

A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Juventus a svájci Young Boys otthonába látogatott, és szenvedett meglepő 2-1-es vereséget

Nem sokon múlt azonban, hogy az olaszoknak az utolsó pillanatokban összejöjjön az egyenlítés. A csereként beálló Paulo Dybala ugyanis előbb a 80. percben szépített, majd a 93. percben egy tökéletesen eltalált távoli lövéssel nagy gólt ragasztott a hazaiak kapujába, csakhogy a gólöröm közben kiderült, a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. A bíró környékén álló Juventus-játékosok értetlenkedve reklamáltak, az ismétléseket látva azonban megállapítható, hogy a mérkőzést vezető Tobias Stieler abszolút jó döntést hozott.

Mindez sokkal kevésbé volt igaz viszont Ronaldóra, aki csillapíthatatlan góllövői ösztönétől hajtva megpróbált felugorva, fejjel belecsúsztatni csapattársa lövésébe. Ami nem igazán sikerült neki, cserébe viszont enyhén lesen állt, így Dyaba gólja mehetett a kukába. 

Ronaldo és a Juve szerencséjére a berni meccs végeredménye semmit sem befolyásolt, a Juventus csoportgyőztesként jutott tovább a Valenciában 2-1-es vereséget szenvedő Manchester United előtt.