Szczesny a térfél közepén hozta a szívbajt a Juve-szurkolókra

2019.02.10. 19:57

Sorban huszonhatodik bajnokiján maradt veretlen a Juventus, ami 3-0-ra nyert a Serie A 23. fordulójában a Sassuolo ellen idegenben. A Juventus az első félidő közepén, Sami Khedira góljával szerzett vezetést, majd a második félidő elején Cristiano Ronaldo duplázhatta volna meg az előnyüket, de les miatt elvették tőle a gólt, pedig szépen fektette el a Sassuolo-kapus Andrea Consiglit.

Aztán az 55. percben kis híján nyílt lett a meccs: a Juventus kapusa, Wojciech Szczesny gondolta úgy, hogy jó ötlet lesz a térfél felén túl kijönni egy labdáért, csakhogy elmérte saját sebességét, és nem sikerült felszabadítania. A labda Domenico Berardi elé került, aki egyből tüzelt is, de a 30 méternél is messzebbről eleresztett lövés pár arasszal a kapufán kívül hagyta el a pályát.

A 70. percben aztán Cristiano Ronaldo mindent eldöntött, egy szöglet után emelkedett borzasztó magasra, hogy a hosszúba csúsztassa a labdát, kétgólosra növelve a Juventus előnyét. A 3-0-s végeredményt Emre Can állította be a 86. percben egy szép lövéssel a hosszú alsóba.

Sassuolo-Juventus 0-3

A Juventus 23 forduló után 11 ponttal vezet a második Napoli előtt. A forduló eredményeit itt találják.

statisztika  • Hírek
  • Bankszámla