Ronaldo bokáját egy másodperc alatt kétszer próbálták meg széttaposni

2019.02.21. 19:22 Módosítva: 2019.02.21. 22:14

Az Atlétíco Madrid teljesen megérdemelten verte 2-0-ra a Juventust a szerda esti nyolcaddöntőben. Ám ezen a meccsen is kiütközött Simeone csapatának az a fajta, sportszerűségen messze túlmenő agresszivitása, ami miatt elég sokan nem tudják igazán értékelni a madridi csapat – egyébként káprázatosan fegyelmezett, okos és eredményes – játékát.

Ezt Ronaldo tapasztalta meg a legkeservesebben, akibe egy másodpercen belül Saul majd Juanfran is beletaposott, méghozzá teljesen feleslegesen, nyilvánvalóan csak azért, hogy fájjon.

A jelenségben egyébként az a legfigyelemreméltóbb, hogy ezek a szabálytalanságok egyáltalán nem számítanak rendkívülinek az Atlétíco meccsein, mégis szinte mindig megússzák a dolgot súlyosabb következmények nélkül, sőt sokszor észre sem veszi a bíró, ami történt, olyan mesterien osztják a fájdalmat.

Ahogy a szerdai meccsen is simán továbbot intett a játékvezető az esetnél, a VAR-t pedig nem vethették be, mert kiállítást nem ért a dolog egyértelműen. Bár Saul hátulról taposása közel járt hozzá, de annyira nem, hogy ezért kívülről szóljanak a bíróra. Pedig lehet, hogy erre is volna értelme használni a videót.

Persze ilyen művészien durvának lenni is egyfajta zsenialitást feltételez, de nem feltétlenül abból a fajtából, amit egy normális szurkoló szívesen lát a pályán.  • Hírek
  • Bankszámla