Simeone a paraszt bemutogatási versenyben is verte Ronaldót

2019.02.21. 08:48

Az Atlético Madrid 2-0-ra verte a Juventust a Bajnokok Ligája szerda esti nyolcaddöntőjében. A mérkőzést megérdemelten nyerte a hazai csapat a csalódást keltően játszó olasz bajnokkal szemben, akiknél Ronaldo is inkább csak akart, különösebb eredmény nélkül.

Igaz, ő legalább egy dologban sokat mutatott, a Juventus-szurkolók bánatára azonban nem a labdával, hanem a kezével. Ronaldo még az első félidő vége felé cukkolta az őt kifütyülő hazai közönséget öt ujja felmutatásával, utalva az öt BL-győzelmére.

A nem túl sportszerű megmozdulás el is nyerte méltó büntetését. A második félidőben csapata gólja után Diego Simeone, a hazaiak edzője bizonyította, hogy ha útszéli stílusról van szó, akkor verhetetlen. Az edző sajátos gólöröme közben két kezével körbe fogva mutatta férficsomagját a közönségnek, a gesztust nehéz volt másként értelmezni, mint annak kifejezését, hogy minek találták magukat épp a rosszabbik végén a vendégek.

Ronaldo a meccs utáni sajtótájékoztatón egyértelműsítette, hogy az öt BL-címére vonatkozott a gesztus – és nem az Aranylabdáira –, míg Simeone – vélhetően az eltiltástól félve – épp azzal mentegetődzött, hogy ő csak a két „aranylabdáját" mutogatta, a csapata vagányságára utalva.  • Hírek
  • Csok