19 éves tinédzser volt a Juventus hőse

2019.03.08. 22:36

A Juventus 4-1-re győzte le az Udinesét hazai pályán az olasz bajnokság 27. fordulójának nyitómeccsén. A torinói csapat legnagyobb sztárjai, köztük Cristiano Ronaldo is pihenőt kapott az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccs miatt, de Moise Keannek köszönhetően nem is volt rájuk szükség. 

Kean a Juventus saját nevelésű játékosa, de a fiatal támadónak nem igazán van esélye Ronaldo, Dybala és Mandzukic mellett pályára lépni, így az idei szezonban 26. forduló alatt mindössze két percet játszott bajnoki mérkőzésen. Az Udinese ellen volt először kezdő és rögtön bizonyította a tehetségét. 

Alex Sandro passzából már a 11. percben betalált, majd a 39. percben megszerezte saját maga – és csapata – második találatát.

A torinói csapat azt csinált, amit csak akart, csak a szerencsének köszönhette az Udinese, hogy 2-0-val megúszta az első félidőt. A Juve viszont a második félidőben sem állt le, Can és Matuidi is betalált, végleg eldöntve a mérkőzést. A végeredményt Lasagna állította be a 85. percben, így végül 4-1-re győzött a Juventus.

öf  • Tippek
  • Biztosítás