C. Ronaldo: Nyugi, rendben leszek

2019.03.26. 10:20

Portugália Szerbiával játszott Európa-bajnoki selejtezőt hétfőn, de a vb után a csapatba múlt héten visszatérő Cristiano Ronaldo combsérülés miatt csak fél órát volt a pályán. Az ötszörös aranylabdás klasszis szerint nem kell izgulni, hamarosan visszatér.

Nem aggódok a sérülésem miatt. Ismerem a testem, két hét, és ismét játszani fogok

mondta a mérkőzés után Ronaldo.

A Juventus a hétvégén az Empolit fogadja, április 2-án a Cagliari ellen lép pályára, majd négy nappal később az AC Milannal játszik rangadót az olasz bajnokságban. A támadónak ezt a három mérkőzést szinte biztosan ki kell hagynia, de szinte mindegy is, a Juve 15 ponttal vezeti a bajnokságot, öt meccset kellene elveszítenie, hogy a második Napoli befogja.

Ronaldo következő tétmeccse az április 10-i Ajax–Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntő lesz, és ha helyes az öndiagnózisa, azon már játszhat. Ha csak húzódott, az két hét alatt rendbejön, de biztosan megvizsgálják még Torinóban is..

A 34 éves szupersztár 2014-ben sérülten játszotta végig a BL utolsó szakaszát, a döntőben is be volt fáslizva a combja. Hosszabbításban nyertek 4-1-re, büntetőből ő is betalált.  • Hírek
  • Megtakarítás