A Sevilla is elkapta a Real Madridot

2018.05.10. 00:58

Hatodik vereségét szenvedte a bajnokságban a Real Madrid, amikor szerda este kikapott Sevillában.

A meccset a 34. fordulóból pótolták, ez volt a csapatok 36. bajnokija. A múlt héten edzőt váltó Sevilla nagyon jól játszott, Ben Yedder után Layun is betalált, már 2-0-ra vezettek, és óriási ziccert hibáztak - Ben Yedder -, mielőtt büntetőhöz jutott a Madrid.

Egyértelmű volt, Lucas Vazquezt akasztotta Franco Vazquez, de Sergio Ramos a lécre vágta a büntetőt.

Sevilla 3 x 2 Real Madrid

A csapatkapitány a hajrá kezdetén öngólt is vétett, Mercado keresztbe lőtt labdájába ért bele szerencsétlenül. A Sevilla napja volt, a seggükről is bepattant a labda, ahogy mondani szokták.

Az utolsó tíz perc kezdetén Mayoral viszont ügyes fejessel szépített, majd a 94.-ben Mateu Lahoz bíró büntetőt fújt a Realnak. Mercado ellökte Theo Hernandezt - pedig a labda ott sem volt -, Ramos pedig ezt már berúgta, így 3-2 lett a vége.

A mérkőzésre egyébként el sem utazott a Clasicón enyhébben megsérülő Cristiano Ronaldo, sem Varane, Kroos, Modric és Marcelo, akiket pihentetett Zidane edző.

A Madrid maradt a harmadik helyen a tabellán, 3 ponttal az Atletico mögött, immár ugyanannyi meccsen. A Sevilla feljött hetediknek, az utolsó EL-indulást jelentő helyre. Két forduló van még a ligából.