Cristiano Ronaldo egy héten belül nagy bejelentést tesz a jövőjéről

2018.05.27. 14:52

A sorban harmadik Bajnokok Ligája-győzelmet jelentő kijevi meccs lefújása után percekkel máris zavart okozott a Real Madridon belül Cristiano Ronaldo, aki a beIN Sportsnak múlt időben beszélt a Real Madridban való játékról, további részleteket viszont nem volt hajlandó elmondani, csak azt, hogy napokon belül beszélni fog a jövőjéről.

Ezt a Liverpool ellen 3-1-re megnyert döntő másnapján, vasárnap is megerősítette:

 „Akkor beszéltem, amikor nem kellett volna. Nem az volt a megfelelő idő erre, de őszinte voltam” – nyilatkozta vasárnap a 33 éves sztár, hozzátéve, hogy szeretett volna még várni ezzel, de a győzelem hevében nem tudta visszafogni magát. A portugál elmondta,

egy héten belül nyilatkozni fog jövőjéről, mert drukkerei, akik mindig mellette álltak, megérdemlik, hogy tudjanak róla.

Csapattársai Ronaldo szavai után igyekeztek hangsúlyozni, hogy szeretnék, ha a portugál futballista velük maradna, ahogy Zinedine Zidane vezetőedző szerint is a Realban kell játszania a továbbiakban is.

Cristiano Ronaldo az első olyan labdarúgó, aki ötször nyerte meg a legrangosabb európai kupasorozatot, amióta Bajnokok Ligájának hívják. Négyszer a Reallal (2014, 2016, 2017, 2018) és egyszer a Manchester Uniteddel (2008) nyert. (Index/MTI)