Ramos szerint ő tovább játszott volna Szalah helyében

2018.06.05. 20:58 Módosítva: 2018.06.05. 21:25

Amikor már mindenki kezdett volna napirendre térni a Real Madrid-Liverpool BL-döntőben történtek felett, Sergio Ramos előadta a saját verzióját az eseményekről. A Real csapatkapitánya mintha szándékosan úgy fogalmazott volna, hogy felidegesítse a vesztes oldal szurkolóit.

A Real Madrid 3-1-es sikerét hozó mérkőzést követően Ramost legfőképpen Szalah sérülése miatt hibáztatták. A cselgáncsból vett mozdulattal földre vitt liverpooli sztárt még az első félidő derekán le kellett cserélni vállsérülése miatt, és egy ideig úgy tűnt, még a világbajnoki részvétele is veszélybe került. Emellett Ramos a Liverpool kapusával, Loris Kariusszal is ütközött az első félidőben, utólag pedig kiderült, a kapus két végzetes hibájában annak is szerepe lehetett, hogy az esetnél agyrázkódást szenvedett.

"Az ész megáll, hogy ekkora ügy lett ebből a Szalah dologból. Nem akartam róla beszélni, mert aztán mindent felnagyítanak. Pontosan láttam, hogy mi történt, ő megragadta a karomat, én pedig a másik oldalra estem. A sérülés a másik karját érte, erre azt mondják, hogy egy judóból vett fogást alkalmaztam. Aztán meg jött a kapusuk és azon panaszkodott, hogy én okoztam a szédülését.

Már csak az hiányzik, hogy Firmino azt mondja, miattam lett náthás, mert rácseppent az izzadságom.

  - mondta nem kevés gúnnyal a spanyol AS sportlapnak a sérülésekben játszott szerepéről. Már ezek a szavak sem eshettek jól a Liverpool szurkolóinak, de akkor mit mondjunk a folytatásról.

A védő ugyanis azzal is megpróbálta elvenni az őt ért támadások élét, hogy elmondta, több üzenetet is váltott Szalahhal a mérkőzés után, aki a körülményekhez képest jó hangulatban volt.

Majd ezt követően kimondta azt a mondatot, amiért valószínűleg örökre megutáltatta magát egy rakás futballszurkolóval:

"Játszhatott volna tovább, ha a szünetben kap egy injekciót. Velem is előfordult párszor."

Túl azon, hogy ilyesmit egyértelműen kijelenteni borzasztóan cinikus blöffnek tűnik, de ezzel a néhány szóval egyszerre alázta meg Szalah-t és vele együtt az egész Liverpoolt, és közben még fényezte is egy kicsit saját magát. És mindezt a bocsánatkérésről szólva.

De persze Ramos azt is sejti, hogy miért van vele baja ilyen sok embernek:

"Nem is tudom, talán mert, ha valaki ennyire régóta van Madridban és ilyen régóta sikeres, akkor az emberek jobban figyelnek rá."