A legnagyobb madridi lap elbúcsúztatta C. Ronaldót

2018.07.06. 11:06

A Marca az átigazolásos mellékletében közölt egy nem túl hosszú cikket Cristiano Ronaldóról.

Akiről azt beszélik, a Juventusszal tárgyal, és hamarosan oda is szerződik, mivel szerda éjjel megegyezett a Reallal, hogy ha 100 millió eurót fizetnek érte az olaszok, mehet.

A búcsúztató kiemeli, hogy egy ilyen futballista nem távozhat a hátsó ajtón a Realnál - mint tette azt sok másik világsztár, Figo, Ronaldo, Raúl -, mindenképp úgy kell elköszönni tőle, ahogy fogadták.

Épp 9 éve, 2009. július 6-án mutatták be a portugált a csurig telt Bernabeu stadionban úgy 85 ezer drukker előtt. Azóta C. Ronaldo 451 góllal a klubtörténet gólkirálya lett, nyert négy Bajnokok Ligáját, zsinórban az utóbbi hármat, és begyűjtött négy Aranylabdát, amivel utolérte a szintén ötszörös nyertes Messit.

A Marca szerint csak Alfredo Di Stefano, a Madrid öröklegendája mérhető hozzá.

A 33 éves szupersztár 90 millió euró körüli összegért érkezett, Torinóban állítólag évi 30 millió eurót - több mint heti 500 ezret - fizetnének neki.

Csütörtökön Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes is megszólalt, azt mondta, "ha Cristiano távozik, új kihívás kezdődik briliáns karrierjében, Madridot tisztelettel és hálásan fogja elhagyni".

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!