A legnagyobb madridi lap elbúcsúztatta C. Ronaldót

2018.07.06. 11:06

A Marca az átigazolásos mellékletében közölt egy nem túl hosszú cikket Cristiano Ronaldóról.

Akiről azt beszélik, a Juventusszal tárgyal, és hamarosan oda is szerződik, mivel szerda éjjel megegyezett a Reallal, hogy ha 100 millió eurót fizetnek érte az olaszok, mehet.

A búcsúztató kiemeli, hogy egy ilyen futballista nem távozhat a hátsó ajtón a Realnál - mint tette azt sok másik világsztár, Figo, Ronaldo, Raúl -, mindenképp úgy kell elköszönni tőle, ahogy fogadták.

Épp 9 éve, 2009. július 6-án mutatták be a portugált a csurig telt Bernabeu stadionban úgy 85 ezer drukker előtt. Azóta C. Ronaldo 451 góllal a klubtörténet gólkirálya lett, nyert négy Bajnokok Ligáját, zsinórban az utóbbi hármat, és begyűjtött négy Aranylabdát, amivel utolérte a szintén ötszörös nyertes Messit.

A Marca szerint csak Alfredo Di Stefano, a Madrid öröklegendája mérhető hozzá.

A 33 éves szupersztár 90 millió euró körüli összegért érkezett, Torinóban állítólag évi 30 millió eurót - több mint heti 500 ezret - fizetnének neki.

Csütörtökön Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes is megszólalt, azt mondta, "ha Cristiano távozik, új kihívás kezdődik briliáns karrierjében, Madridot tisztelettel és hálásan fogja elhagyni".  • Vennék
  • Hírek