Herrara a nyár gólját vágta a Realnak

2018.08.01. 10:22

Többek között a spanyol futball két legjobbjával folytatódott a Nemzetközi Bajnokok Kupája (ICC), a háromszoros Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid a Manchester Uniteddel, a Barcelona pedig a Romával játszott, utóbbi a Malcom-emlékmeccs is volt egyben, ugyanis a Roma már nyeregben érezte magát a brazil játékos megszerzése ügyében, konkrétan a római repülőtéren várták a játékost a csapat szurkolói, amikor kiderült, hogy Malcom Barcelonába repült, hogy ott írjon alá.

Hogy még fájdalmasabb legyen a dolog, Malcom gólt is lőtt a Roma ellen, a 49. percben azzal szereztek másodszor is vezetést a mérkőzésen, a hajrát viszont a Roma nyerte, nyolc perc alatt hármat rúgva 4-2-re fordítottak.

Első mérkőzését játszotta a kijevi Bajnokok Ligája-döntő óta a Real Madrid, ami 2-1-re kapott ki a Manchester United ellen. José Mourinho csapata elég gyorsan lerendezte a dolgokat, a 27. percben már 2-0-ra vezettek, Karim Benzema innen csak szépíteni tudott az első félidő legvégén. A United-gólok közül a másodikat, Ander Herreráét emelnénk ki – nem is kifejezetten a lövés, inkább az előkészítés miatt, a jobbon elfutó Matával, az Alexis Sánchez által visszafejelt labdával, de mutatjuk azért a többit is.

A harmadik hajnali ICC-mérkőzésen a Tottenham 1-0-ra verte a Milant N'Koudou góljával.