Lopetegui első Real-meccsén mélyebbre süllyedt, mint Zidane 149-en

2018.08.16. 11:20

Az Atlético Madrid elleni 4-2-es európai szuperkupa-vereséggel kezdett a Real Madrid kispadján Julen Lopetegui. A vb előtt kivágott korábbi spanyol szövetségi kapitány egyből belecsapott, első meccsén egyből négy kapott góllal zárt, ilyen az elődje, Zinedine Zidane irányítása alatt 149 meccsen egyszer sem fordult elő, lesz tehát mit kijavítani a háromszoros BL-címvédő csapatnál.

A Real Madrid ezzel 18 év után újra nemzetközi kupadöntőt vesztett, akkor a Boca Juniors verte őket a klubvilágbajnokság elődjében, a világkupában.

A mérkőzés után a balhátvéd Marcelo részben a fáradtságot hozta fel problémaként, hiszen a keret elég sok játékosa a világbajnokságról érkezve, későn, kimerülten csatlakozott a felkészüléshez.

Lopetegui viszont nem ment részletekbe, annyit mondott csak, hogy a motivációval nincs baj, szerették volna megnyerni a meccset, de a fizikai állapot kapcsán igazat adott Marcelónak, kiemelve, hogy ennyire a szezon elején még nincsenek top formában, úgyhogy a folytatás ennél csak jobb lehet.