C. Ronaldo mezében maradt még gól

2018.09.20. 17:38

Nem kifejezetten Cristiano Ronaldo helyére vették Mariano Diazt a Realnál, de a 24 éves csatár nem félt elkérni a hetes mezt, ha már szabad volt, mikor augusztus végén visszatért a klubhoz.

A dominikai származású, de spanyol születésű csatár játszott már a Madridban, valójában csak egy évet volt távol: tavaly nyáron még Zidane engedte el a Lyonba, az új edző, Julen Lopetegui - nem kis ráfizetéssel - visszahozatta.

Mariano első perceit kapta második realos korszakában mikor a 70.-ben becserélték, és ha már beállhatott, megmutatta, fejlődött, míg elvolt. Marcelo passza után megcsinálta a visszacselt, és bődületes gólt rúgott a bal felsőbe. Védhetetlen csavarás volt, nem csak tökéletesen helyezett, de nagyon erős is.

Szerencsére elkészült Marianóról az alábbi szenzációs fotó, ami megmutatja, milyen fizikum, technika és mekkora fizikai erőkifejtés kell egy ilyen gólhoz.

Embed from Getty Images

A 7-es mez így nem sokáig maradt gól nélkül, az utód gyorsan felavatta. Cristiano Ronaldo 450 gólt lőtt ebben a mezben, úgy tűnik, még maradt benne, kifogyhatatlan forrás. Bár az biztos nem mindegy, hogy ki viseli.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?