Keménykedtek Ramosszal az edzésen, a Real kapitánya maga vett elégtételt

GettyImages-1052214428
2018.10.22. 17:12

A nyilvánosság számára ritkán látható közjáték tette emlékezetessé a Real Madrid hétfői edzését. A tréninget lezáró játékos feladat végén az első csapat keretéhez idén csatlakozó Regulion egy látványos bevetődéssel próbálta meg elcsípni a Sergio Ramosnak dobott labdát, ám eközben a könyökével nekiütközött csapatkapitánya orrának. 

Ramost láthatóan feldühítette a dolog, és azonnal elégtételt is vett a sérelemért. A kezében lévő a labdát dühből belebikázta a földről feltápászkodó fiatal jobbhátvédbe, aki szó nélkül fogadta a büntetést. Majd a Real kapitánya – még mindig dühösen – az orrát tapogatva elindult lefelé a pályáról, hogy aztán pár lépés után egy útjába eső labdáva ismét megkínálja Reguliont.

Az esetről készült videó persze villámgyorsan elteredt az interneten, ám még mielőtt a média túlzottan sokat láthatott volna bele a történtekbe – ami a Madrid botrányos formáját tekintve nem lett volna nehéz –, a két érintett maga tisztázta a dolgot a nyilvánosság előtt, sőt Ramos még elnézést is kért.

Ramos Twitter-üzenetében azt írta, hogy az ilyesmi sokkal gyakrabban megtörténik, mint azt gondolnánk, de a reakciója így sem volt elfogadható. A lényeg ugyanakkor, hogy mindig mindent beleadnak és csak az számít, hogy holnap együtt nyerjen a csapat. Amire Reguilon azt felelte, hogy a kapitánnyal és a csapattal van mindörökké, és persze előre a holnapi győzelemért. Utóbbi elmaradása hatalmasnál is nagyobb meglepetés lenne, a Real ugyanis a Bajnokok Ligájában lép pályára, ahol hazai pályán a cseh Viktori Plzen együttesét fogadja.

(Borítókép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?