Piqué kérte a közönséget, ne anyázzák Ramost

2018.10.29. 15:02

A Barca 5-1-re verte a Real Madridot a vasárnapi Clasicón Barcelonában, a közönség, mint mindig, most sem mulasztotta el kipécézni Sergio Ramost, a legkevésbé kedvelt Real-futballistát.

Ment a szokásos "Sergio Ramos hijo de puta"-rigmus (S. Ramos, k.rva anyád), de Gerard Piqué a Madrid-kapitány védelmére kelt. Egy szöglet előtt a béközép felé integetett mutatóujjával, ami azt jelentette, hogy álljanak le - legalábbis ez a meggyőződése a teljes madridi sajtónak, a Marca és az AS is megírta.

Piqué és Ramos 10 évig játszott együtt a válogatottban, 2012 óta a csapat belső védőpárosát alkották. Bár a sajtó igyekezett ellenségként beállítani őket, amire ők is rájátszottak egymást cikiző üzeneteikkel és tweetjeikkel, kifejezetten jóban vannak.

A két klub spanyol válogatottjai között sem rossz a viszony, vasárnap például Ramos és a Barca-kapitány, Sergi Busquets parolázva-vigyorogva vezették csapataikat a pályára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?  • Bankszámla