Isco az új Real-edző áldozata?

2018.11.28. 11:46

Nem hogy nem kezdett, vagy be se cserélték, de még a meccskeretbe sem került be Isco kedden, a Roma-Real Madrid BL-mérkőzésen. Santiago Solari Real-edző furcsa és elég késői döntést hozott, egy videó alapján ugyanis a támadó csak az öltözőfolyosón tudhatta meg, hogy nem kell átöltöznie.

Nélküle is 2-0-ra nyert a csapat, megnyerte a csoportot, az edző a meccs után cáfolta, hogy bármi baj lenne a játékossal.

Minden pillanatnak megvannak a hozzáillő döntései. Döntéseket hozunk, ennyi. Majdnem mindig sportszakmai döntések ezek, párat kivéve, de ez a mostani az volt, szóval kitalált probléma az egész

- zárta rövidre a témát Solari a Marca szerint.

A spanyol sajtónak viszont meggyőződése, hogy Isco mellőzésének a Real hétvégi eibari 3-0-ás zakójához lehet köze. Akkor Isco a 63. percben, már 0-3-nál állt be.

A Roma ellen csak az első félidőben voltak gondjaik, a szünet után gyorsan lezárták a meccset. Solari állítja, a hétvégi csak kis kisiklás volt.

115 éve íródó történelmünk miatt ez mindig így van, és nem függ attól, hogyan játszunk ma vagy egy másik napon. A Real Madrid lesz a favorit egészen addig, amíg egy másik klub utol nem ér minket a trófeák számában

- nyilatkozta az edző.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!