Bale: Leminősítették a Puskás-díjat

2018.12.05. 10:03

Gareth Bale az év gólját rúgta az idei BL-döntőben, ollózásával ráadásul a trófeát is megnyerte a Real Madridnak. A szeptember végén átadott Puskás-díjat mégsem ő, hanem Mohamed Szalah vehette át egy jóval egyszerűbb találatért, amit a Premier League-ben anno még a hónap góljának sem választottak meg. A drukkerek szavaznak a Puskásra, a végeredmény miatt jópáran fel is húzták a szemöldöküket.

Maga Bale nem szólalt meg, egészen mostanáig, amikor is a híres FourFourTwo magazin az ő gólját jelölte az év legjobbjának, és megkérdezte, nem csalódott-e a Puskás miatt.


"Meglepett a döntés, hogy őszinte legyek. Mit mondhatnék? Kissé leminősíti a díjat, bár nyilván nagy gól volt Szalahé is."

Bale az újságnak elmondta, rögtön tudta, hogy ollózása kapura megy, mert tökéletesen találta el, csak abban reménykedett, hogy a Liverpool-kapus ne védjen egy óriásit. Loris Karius nem védett, a labda a jobb felsőbe vágódott.

Bale úgy gondolja, karrierje legjobb gólját szerezte.

Imádtam, amit a kupadöntőben rúgtam a Barcelonának (2014-ben), de ez a mostani a klubfutball legnagyobb meccsén esett, kvázi győztes gól volt (2-1 lett vele), szóval azt mondanám, ez a legjobb.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás