Bale volt a nyerőember a sereghajtó Huesca ellen

2018.12.09. 18:34

Ugyan idegenben kellett játszania a Real Madridnak vasárnap a bajnokságban sereghajtó Huesca ellen, de ennek ellenére sem gondolta valószínűleg senki, hogy nagy problémát fog okozni a madridiaknak a kiscsapat. Ehhez képest a fővárosi alakulat nem nagyon csinált semmit, és elsősorban a Huescának köszönheti, hogy 1-0–ra győzött, a ligautolsónak ugyanis nem egyszer lett volna esélye gólt szerezni a meccsen.

Az elején egyébként nem úgy tűnt, hogy gondjai lesznek a Realnak, a bajnokságban elég régóta eredménytelen Bale ugyanis már a 8. percben betalált, Odriozola keresztlabdáját vágta be egy egészen káprázatos kapáslövéssel a hazaiak kapujába.

Ebben aztán nagyjából ki is merült a Real vasárnapi játéka, az első félidőben ezen kívül összesen egyszer lőttek még kapura, és a másodikban is csak három lövést eresztettek meg Jovanovic felé.

Eközben a Huesca folyamatosan tepert, csak a gól nem jött össze nekik, pedig Xabier Etxeita és Gonzalo Melero is simán betalálhatott volna, úgyhogy hiába voltak jóval aktívabbak a kapu előtt, végül még az egyenlítés sem jött össze nekik.

Ennél a meccsnél egyébként jóval izgalmasabb volt az Eibar és a Levante összecsapása: ott a találkozó szünetében a Levante még 2-1-re vezetett, de a házigazdák a második félidőben nyolc perc alatt 4-2-re fordítottak, majd a Levante végül Borja Mayoral révén a 92. percben egyenlített ki.