Saját szurkolói fütyülték ki a kapitányi karszalagot visszadobó Iscót

2018.12.13. 08:53

Szerdán kilenc év után először kapott ki otthon a Real Madrid a Bajnokok Ligájában, a CSZKA Moszkva verte őket 3-0-ra. A meglepetésvereség alatt Marcelo volt a spanyolok csapatkapitánya, amikor pedig a 74. percben lecserélték a brazilt, ő Iscónak adta volna át a karszalagot, csakhogy Isco visszautasította azt, amira a közönség óriási füttyszóval reagált.

Marcelo a meccs után azt nyilatkozta, hogy nem tudja, miért nem kellett Iscónak a karszalag, aki azt mondta neki, adja inkább a helyére érkező cserének, Dani Carvajalnak, de azt hozzátette, hogy szerinte nem a szurkolók ellen szólt a dolog.

A Marca cikke szerint viszont Isco nem lemondott a karszalagról, pusztán Carvajalnak ígérte azt. Isco volt ugyanis a csapatkapitány a Melilla elleni kupameccsen, most pedig azt szerette volna, hogy a sorban utána következő Carvajal is megtapasztalja, milyen kapitánynak lenni.

A csapatkapitányi sorrend ugyanis így jön a Realnál: Sergio Ramos, Marcelo, Karim Benzema, Raphael Varane, Nacho, Gareth Bale, Luka Modric, Isco, Dani Carvajal. Mindez érkezési sorrend alapján, Isco és Carvajal között két nap van csak egyébként ebben a sorrendben, előbbi 2013. július 3-án, utóbbi 5-én írta alá szerződését a Realnál.

Isco egyébként Santiago Solari alatt nem kapott túl sok lehetőséget, felmerült az is, hogy eligazolna a csapattól, ha ez nem változik, a szurkolók akár emiatt is gondolhatták, hogy Isco a kapitányi karszalag visszautasításával fejezi ki elégedetlenségét.