Hiába a padoztatás, Iscónak esze ágában sincs mennie Madridból

2018.12.31. 19:37

Ugyan nem kap túl sok játéklehetőséget Santiago Solari alatt Isco, a Real Madrid középpályása, sőt, a szurkolókkal sem a legjobb a viszonya emiatt, a játékosnak meg sem fordult a fejében, hogy esetleg távozzon a háromszoros BL-címvédő klubtól.

Nem gondolkodom azon, hogy januárban elhagyjam a klubot, mivel nagyon boldog vagyok itt, és izgatottan várom, mit hoz a jövő. A legfőbb célom továbbra is az, hogy még több trófeát nyerjek a Real Madriddal

– idézte az MTI  Isco a Cuatro.com portálnak adott videóinterjúban mondott szavait.

A középpályás egyébként 2017-ben hosszabbított 2022-ig a Realnál, akkor még jobban számoltak vele, Solari októberi kinevezése óta viszont a bajnokságban egyszer sem kezdett, a BL-ben is csak egyszer, és volt, hogy még a kispadra sem nevezte az argentin vezetőedző.

Közelmúltbeli sajtóhírek szerint a Manchester United, a Manchester City, a Chelsea, a Paris Saint-Germain, a Juventus, sőt az FC Barcelona is tervezte a leigazolását, akiért állítólag 100 millió eurót kérne a Real. A két legtöbbet emlegetett kérő egyébként a Manchester City és a Chelsea voltak, utóbbi az Eden Hazard-transzferbe vonná be.

ISCO