Bale a végét se várta meg, hazament a Clasicóról

2019.03.04. 12:26

Gareth Bale nem várta meg a hétvégén a Real Madrid-Barcelona bajnoki mérkőzés végét, lecserélése után nem sokkal elhagyta a stadiont, írja a Marca. A madridiak walesi klasszisával kapcsolatban az utóbbi időben csak negatív hírek jelennek meg, nem lenne meglepő, ha nyártól már nem a Realt erősítené. 

Bale kezdett a Barcelona ellen, ami állítólag több csapattársának nem tetszett, akik nehezteltek is az edzőre, Santiago Solarira. A szélső egy héttel korábban győztes tizenegyesgólt szerzett, amikor Lucas Vasquez a nyakába akart ugrani, ellökte a karját, nem hagyta, hogy ünnepeljék.

A támadó a Barca ellen borzasztóan játszott, nagyjából mintha ott sem lett volna, a 61. percben le is cserélte Asensióra Solari, miközben végig fütyült a Bernabeu közönsége. A pályáról lekapott sztár pár percig ücsörgött a kispadon, majd felállt, és az öltözőbe ment - onnan meg haza, még a lefújás előtt. 

Bale a Clasicón, még a pályán
Bale a Clasicón, még a pályán

Nem először vannak gondok Bale-lel. Legutóbb Thibaut Courtois, a Real kapusa bírálta, mert nem állt át a spanyol életvitelre, és túl keveset van a többi játékossal. Marcelo pedig azért kritizálta, mert hat év alatt sem tanult meg spanyolul.

Lassan nem csak a csapattársak, de a klubvezetés türelme is elfogyhat Bale-lel szemben, az AS szerint a nyáron eladhatja őt Florentino Perez klubelnök. 2013-ban 100 millió euróért vette Perez, és az egyik kedvence lett: állítólag Zidane is azért távozott múlt nyáron, mert Bale maradt, nem volt hajlandó őt eladni az elnök.

Angliában már arról beszélnek, Bale következő csapata az előző lehet, a Tottenham Hotspurnek passzolnák vissza Christian Eriksenért cserébe.  • Hírek
  • Hírek