Szégyellhetik magukat a Real-drukkerek

2019.03.05. 09:44

Gareth Bale ügynöke, Jonathan Barnett a Sky SportsNewsnak adott nyilatkozatában keményen nekiment a Real Madrid szurkolóinak.

Ahogy a szurkolók Gareth-tel bántak, arra nincs más szó, mint a szégyen

– mondta Barnett a madridi közönség viselkedéséről, amely a Barcelona elleni hazai rangadón (is) kifütyülte a walesit.

A Real-drukkerek nehezen viselték a Barcelona elleni újabb kudarcot, 2004 óta nem fordult elő, hogy hazai pályán háromszor is kikapjon a csapatuk. A csalódott düh legnagyobb részben a lecseréléséig egy óra alatt mindössze 20-szor labdához érő Bale ellen irányult, ám a játékos ügynöke szerint méltánytalanul támadták védencét.

A Real-szurkolók mostani generációja még évekig beszél majd Gareth góljairól. Őszintén szólva szégyelhetik magukat, a legnagyobb tiszteletet érdemelné.

Mindez viszont nem jelenti azt, hogy Bale esetleg visszaigazolna a nyáron Angliába. Barnett szerint legalábbis mind

a játékos 150 millió fontot meghaladó ára, mind a heti 650 ezer fontos fizetése kívül esik az angol csapatok lehetőségein.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét