Sergio Ramos gyorsan meggondolta magát

2019.03.11. 14:16

Sergio Ramos az utóbbi napokban úgy is főszereplője lett a Real Madrid válságának, hogy nem játszott az Ajax elleni BL-kieséskor és nem lépett pályára a vasárnapi bajnokijukon sem, amikor 4-1-es győzelemmel enyhítették magukon a nyomást.

Mivel az Ajax-meccs után nem kicsit feszült szóváltásba bonyolódott a Real Madrid-elnök Florentino Perezzel, és mivel több pályán kívül eseményben is főszerepet játszott, a csapatkapitány Twitteren igyekezett helyre tenni a dolgokat, és válaszolt a közszájon forgó kérdésekre.

"Az utóbbi események katasztrofálisak, de én nem bújok el. Mi nem bújunk el.

Mi, a játékosok vagyunk első sorban a felelősök, én, mint kapitány, mindenki előtt"

- nyitott határozott felütéssel a középhátvéd, akinek öt nap alatt nagyot változott a véleménye arról, ki is okolható a balsikerekért.

Kedden a Madrid-öltözőben ugyanis még az elnökre, illetve a szezon pocsék előkészítésére panaszkodott. Nem kérdés, Perez, aki a pillanat hevében kirúgással fenyegette meg Ramost a beszólása miatt, ezt a kis csatájukat megnyerte.

A védő reagált az összeszólalkozásra is, konkrétan, hogy veszekedett-e az elnökkel az öltözőben?

"Az öltözői dolgokat az öltözőben beszéljük és oldjuk meg. Semmi probléma nincs, mindenkinek ugyanaz az érdeke, a Real Madrid"

- zárta le a témát.

Nem maradt érintetlen kérdés az amszterdami sárga lapja, amivel szándékosan írta ki magát az Ajax elleni 1-4-es visszavágóról.

HIba volt-e a sárga Amszterdamban? Abszolút. És 200 százalékban vállalom a felelősséget.

Sergio Ramos vasárnap Valladolidban a helyi csapat elleni meccsükön csak a tribünről nézhette a többieket eltiltása miatt, de azért elutazott velük
Sergio Ramos vasárnap Valladolidban a helyi csapat elleni meccsükön csak a tribünről nézhette a többieket eltiltása miatt, de azért elutazott velük

Szombaton az edzésen Ramos csapattársával, Marcelóval szólalkozott össze. Az egymás elleni játékot Marcelo csapata nyerte, és a spanyol sajtó - AS, Marca - állítja, a brazil a nem túl kedves "most akkor leszophattok" felkiáltással köszöntötte a veszteseket, amin Ramos kiakadt, és majdnem nekiment a balhátvédnek.

Minden edzésen vannak szóváltások, ez van, ha az ember nyomás alatt dolgozik. De ez csak egy anekdota, ilyenek nap mint nap akadnak. Marcelo mintha a testvérem lenne

- ennyi volt a sztori Ramos szerint.

A futballista hozzáfűzte, hogy a társakkal "folyamatosan motiválják egymást, ám mindig konstruktívan".

Elkerülhetetlen a Real edzőkérdése is, állítólag Santiago Solarinak a héten lejár az ideje.

Mi lesz az edzővel? Ez a döntés nem a mi kezünkben van, mi ebbe sosem szólunk bele. Tiszteletben tartjuk a pozíciót, és mindig támogatjuk a Real Madrid edzőjét.


Ettől függetlenül továbbra is azt beszélik, hogy José Mourinho vagy Zinedine Zidane bármelyik pillanatban visszaveheti a kispadot Solaritól.