A Real Madrid utolsó bajnokiján is simán kikapott

GettyImages-1144897324
2019.05.19. 13:56

A Real Madrid számára már nem volt igazi tét a meccsen, a harmadik helyén sem javítani, sem rontani nem tudott már. A Betis viszont egy győzelemmel a 11.-ről a 10. helyre léphetett előre. 

A Madrid edzője, Zidane elég erős összeállítással kezdte a meccset, Modric, Nacho, Benzema, Marcelo is a pályán volt. Bale ezúttal sem került a kezdőbe. 

Az első félidőt gól nélkül hozták le a csapatok. A második félidő elején aztán a Betis jutott vezetéshez. A félpályáról előreívelt labdánál nem sikerült a lesre állítás, Guardado lépett el, majd adott középre. Nachónak még lett volna lehetősége elrúgni a labdát, de egy kicsit lemaradt, Loren Morón így simán lőhetett kapura közelről.

A Madrid nem tudott válaszolni a gólra, sőt a 75. percben már 2-0-ra ment a Betis. A vendégcsapat simán kipasszolta a védelmet, Junior Firpo megindulás után Jese passzolt a kapuba az ötösről. 

Zidane a gól után meghúzta harmadik cseréjét, Benzema helyére Lucas Vázquez állt be, de ekkor már a pályán volt Isco és Brahim Díaz is. Bale tehát nem kapott lehetőséget, pedig sokak szerint ez lett volna az utolsó alkalom, hogy a Real Madridban játsszon.

A frissítés sem segített, a Madrid még szépíteni sem tudott. A szezon végére eléggé leeresztettek Modricék, öt bajnokijukból csak egyet tudtak megnyerni, egyszer döntetleneztek, míg háromszor kikaptak.