Mbappé pedzegeti, hogy lelép a PSG-ből?

2019.05.20. 11:07

Kylian Mbappét választották vasárnap a francia futballszezon legjobb játékosának és legjobb fiatal játékosának is, köszönőbeszédében meglepően nyilatkozott jövőbeni terveiről.

Fontos pillanat ez az elismerés a karrieremben, fordulópont. A pillanat, amelytől több felelősséget kell vállalnom, talán a PSG-ben, talán máshol.

A Bein Sports riportere megkérdezte a 20 éves futballistát, hogy érti azt, hogy talán.

Úgy éreztem, ez az a pillanat, amikor ezt el kellett mondanom. Átgondolom a szavaimat. Ha a PSG, az jó, ha valahol máshol, akkor valahol máshol, egy új kihívásért.

Mbappé a díjátadón
Mbappé a díjátadón

Mbappét nagyjából feltűnése óta a Real Madriddal hozzák kapcsolatba, Cristiano Ronaldo a kedvence, gyerekkora óta drukkol a Madridnak. Az pedig biztos, hogy a váltáshoz ez a tökéletes időszak: a Real olyan mélyponton van, mint az elmúlt 20 évben talán soha, innen csak felfelé vezethet az út, Mbappé megmentőként érkezhetne.

A spanyolok állítólag jövő héten két fontos igazolást is bejelentenek, Eden Hazard és a középcsatár Luka Jovic is útban van a fővárosba. Utóbbi Mbappé posztján játszik.

A világbajnok francia ára 200 millió euró körül van, ő a világ legértékesebb játékosa jelenleg. A szezonban 32 gólt szerzett csak a bajnokságban, versenyben van Messivel az Aranycipőért, négy góllal van lemaradva, de még van egy meccse a hétvégén. Összesen 38 gólnál jár az idényben.