Az az álmom, hogy a Real Madridból vonulok vissza

2019.05.30. 21:21

A csapatkapitánya Sergio Ramos azt közölte, hogy ugyan kapott ajánlatot Kínából, de a Real Madridban szeretné befejezni a karrierjét.

Szerdán a klubelnök Florentino Pérez jelentette be, hogy Ramos kérte tőle, hogy engedje el Kínába. Az elnök nemet mondott, mert a kínaiak nem akarták kifizetni a kivásárlási összeget. Az elnök azt mondta, lehetetlen, hogy ingyen menjen el a 2021-ig szerződéssel rendelkező védő.

„Igaz, hogy van egy ajánlatom az asztalon Kínából, nem fogok erről hazudni, de az az álmom, hogy itt vonulok vissza. Nem volt olyan pillanat, amikor azt fontolgattam volna, hogy Kínába menjek. Tegnap elmentem az elnökhöz, hogy mindent tisztázzunk. Azt mondtam, az elnöknek, hogy sosem mennék olyan csapathoz, ami a Real Madrid ellenfele lehet. Ha egy nap mégis mennék, akkor azért tenném, mert a testem már nem engedi a magas szintű játékot."

000 1H29S8

A Real Madrid kapitánya vagyok, úgy érzem, nagyon szeretnek és támogatnak a csapattársaim. Nem várom, hogy megújítsák a szerződésemet, elégedett vagyok a mostanival. Persze az emberek mindig azt gondolják, hogy ez csak stratégia a keresetem növelésére, de éppen ellenkezőleg" – idézte a BBC Ramost.

Ramos ez elmúlt 14 évében 20 trófeát nyert a Reallal, többek között négyszer lett spanyol bajnok és négyszer győzött a Bajnokok Ligájában is.