Pogbán és Eriksenen veszekszik Zidane és a Real-elnök

2019.10.10. 14:59

Folytatódik, illetve folyamatos a vita a Real Madrid edzője és Florentino Perez között.

Nyáron abban nem egyeztek, hogy Gareth Bale menjen vagy maradjon, végül Perez elnök nyert, a walesi maradt, 0-1.

Abban sem értettek egyet már akkor sem, hogy Paul Pogbára szüksége van-e a klubnak. Zidane szerint igen, Perez szerint kevésbé. Pogba maradt a Manchester Unitedben, 0-2.

Az újabb vitapont Christian Eriksen. A Tottenham-szélső londoni szerződésének utolsó éve fut, januárban akciósan megszerezhető, jövő nyáron ingyen. A dán teljes ára 100 millió euró körül lenne, Perez úgy taksálja, fél évvel szerződésének lejárta előtt 25-30 millióért el lehet hozni, és ezt is tervezi - állítja az ESPN saját értesülések alapján.

Pogba és Eriksen
Pogba és Eriksen

Csakhogy Zidane továbbra is köti az ebet a karóhoz, Pogbát akarja. A francia viszont nem kerül sale-re januárban, továbbra sem adnának túl rajta 125-150 millió alatt az angolok.

Hogy lesz-e 0-3, és érkezik-e jövő év elején Eriksen, vagy az edző szépít 1-2-re, és megkapja Pogbát, kiderülhet 2020 első heteiben, amikor újranyílik az átigazolási ablak.

Nagyon úgy tűnik, hogy távozói lesznek a Realnak, Mariano Diaz és Brahim Diaz (nem rokonok) egyaránt mehet a télen, ebben talán egyetért elnök és edzője.  • Tippek
  • Bankszámla