Szögletből is gólt lőtt a Real Madrid

2020.01.09. 09:32

Egészen könnyedén verte szerda este Szaúd-Arábiában, a spanyol szuperkupa első elődöntőjén a Real Madrid a Valenciát. Toni Kroos és Luka Modric klasszisgólt szerzett.

A német középpályás lőtte az első gólt, váratlanul, szögletből csavart a kapuba. A játékos a meccs tévérendezőjét is annyira meglepte, hogy élőben lemaradtak a találatról, csak ismétlésben sikerült megmutatni, ahogy a kint kószáló Domenech kapus nem tudja kiütni a labdát.

Isco még a szünet előtt kettőre növelte a különbséget a csapatok között, majd a második félidőben jött Modric szuper gólja, a 2018-as aranylabdás szerezte a harmadikat: jó passzt kapott a tizenhatosnál, szemben állt egy védővel, és mivel jobb lehetősége nem akadt, egy lövőcsel után rárúgta a labdát. Nem is akárhogy, külsővel csavart a kapufa mellé, Domenechnek ekkor esélye sem volt. (És a rendező sem maradt le.)

A Madrid végül 3-1-re győzött, a hosszabbításban Sergio Ramos véleményes kezezését fújta be büntetőnek a bíró a videóbíró jelzésére, Parejo bevágta. A Real vasárnap este a csütörtöki Barcelona-Atletico Madrid elődöntő győztesével játszik.  • Hírek
  • Csok