Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cristiano nélkül lehetetlen, de vele nincs lehetetlen

2018.05.08. 16:06

Cristiano Ronaldóval bármire képes lehet a portugál futballválogatott a nyári, oroszországi világbajnokságon – mondta José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője.

Ronaldo és Mourinho még együtt a Real Madridban
Ronaldo és Mourinho még együtt a Real Madridban

„Portugália érdekes csapat, Cristiano nélkül lehetetlen lenne, de vele nincs lehetetlen" – mondta az 55 éves edző hazája válogatottjának esélyeiről.

Mourinho Argentína és Lionel Messi viszonyát is így látja. „Az argentin válogatott Messi nélkül nem lenne az esélyesek között, de vele az egyik favorit."

Mourinho szerint a legkomplettebb csapata Brazíliának van, az ötszörös győztesnél ugyanis kiváló egyéni képességű, illetve taktikailag és mentálisan is jól felkészült játékosok alkotják a keretet.

„A brazil egy olyan válogatott, amely remekül védekezik, kevés gólt kap, elöl pedig ott van Willian, Neymar, Philippe Coutinho és Gabriel Jesus, akik egytől egyig hihetetlen kvalitású futballisták."